Portada   
QUI SOM? | FER-SE SOCI | HISTÒRIA | CURSOS | RACCORD | ENTITATS AMIGUES | CONTACTE | ENLLAÇOS | IMATGES | ACTIVITATS | FER-SE SOCI/A
Qui som?
 
Som una associació cultural dedicada a l'estudi i a la divulgació de l'art cinematogràfic. La nostra seu és al carrer de Permanyer, 222, 1r-2a 08205 SABADELL. Això suposa que les nostres activitats es circumscriuen majoritàriament a aquesta ciutat.

Som uns 90 socis. Gairebé tots de Sabadell, tot i que també n'hi ha de Barcelona i d'altres punts de Catalunya.

Des de fa més de cinquanta anys, Cineclub promou l’estudi i la difusió del cinema com a forma d'art. El compromís amb aquesta dimensió artística suposa l'exploració de manifestacions cinematogràfiques innovadores o rellevants per a la reflexió històrica i estètica sobre el fet cinematogràfic.

Aquesta tasca es desplega en una diversitat d’àmbits d’actuació que inclouen, en primer lloc, la programació dels Dijous del Cineclub als Cinemes Imperial, així com la realització de cicles monogràfics dedicats a un autor, un tema o un país, la confecció de fulls de sessió i dossiers per a les projeccions, l’edició de la revista Raccord, o l'organització de presentacions, cursets i fòrums de debat.

La finalitat principal dels Dijous del Cineclub és posar a l'abast de la ciutadania de Sabadell una programació regular, estable i coherent de pel·lícules de qualitat en versió original subtitulada. Des dels inicis de l'activitat ja fa més de vint anys, Cineclub s'ha esforçat per contribuir a la diversitat i vitalitat cultural de Sabadell i rodalies, tot oferint, en les millors condicions d'exhibició possibles, una alternativa de valor afegit a la programació ordinària de les sales comercials de la ciutat.

Com a cineclub, a través dels Dijous l'entitat es proposa donar a conèixer nous corrents, cineastes i films, nacionals o estrangers, i recuperar produccions històriques que enriqueixin el bagatge cinematogràfic dels espectadors, que incitin a la reflexió sobre el mitjà i les seves possibilitats expressives, i que generin inquietuds i reaccions.

El Cineclub manté un conveni amb les escoles oficials d’idiomes (EOI), l'Alliance Française i Joventuts Musicals de Sabadell per tal que el tiquet d’abonament sigui a preu reduït per als seus socis i estudiants. L'aportació per a estudiants en general, aturats, jubilats i posseïdors del carnet Tr3sC, té també un cost reduït a totes les sessions, mentre que els alumnes de l’Alliance Française gaudeixen d'accés gratuït a les projeccions organitzades en col·laboració amb aquesta entitat.

Moltes gràcies per consultar la nostra pàgina i recorda que qualsevol suggeriment, idea, dubte... serà ben rebut.

Atenció: les pel·lícules dels Dijous es projecten als

CINES IMPERIAL
Plaça de l'Imperial 4.
Sabadell 08202.
Telf: 34-937.26.32.33.

Les sessions ordinàries són a les 20.00 i a les 22.30. Quan les pel·lícules duren més de 130 minuts, es fa una sola sessió a les 21h.
Contactar | Nota legal | Crèdits Última actualització: Dijous, 10 de desembre del 2015
Els Dijous del Cineclub és una programació organitzada amb la col·laboració de: